Romeo testar Bossa Nova-tempon på ”Donatella”

Producerad av Ant Wan-kollaboratör

Romeo från Örebro har skapat låtar under ett antal år, men det stora genombrottet kom med singeln “Beauty & The Beast” tillsammans med 23 - som blev en riktig hit på TikTok under 2021. Därefter har han fortsatt släppa musik stadigt, med en plats i Spotify 100 KLASS 2023 i början av året tillsammans med en singel med Baby Mala.

Nu kommer hans fjärde solo-singel för året "Donatella" som producerats av Alladin, mannen bakom hits som Ant Wans "Marbella" och "Wenak".  Låten tar sig an ett Bossa Nova-tempo, något man inte ser ofta av i svensk musik. Romeo & Alladin löser dock utmaningen galant med en varm och avslappnad låt, som passar utmärkt när höstmörkret och kylan börjar sätta in.

Någon som inte varit i kylan är dock Romeo själv, som släpper en musikvideo tillsammans med singeln filmad på betydligt varmare breddgrader. Regisserad av Skurken och redigerad av Hugo Bengtsson Erkan, får vi se en VHS-filtrad tid på semester för artisten, en nostalgisk vibe som passar låtens influenser från den klassiska Bossa Novan.

Lyssna på "Donatella" och mer ny musik i DOPEST Playlist!