Ros släpper "Hemlighet" & avslöjar kommande EP

Första singeln sedan 2020

Rosen är tillbaka! Senast vi hörde från rapparen och artisten Ros var 2020 när hon släppte singeln ”Med dig”. Nu är det comeback season när hon släpper första singeln för i år – ”Hemlighet”. Dessutom avslöjar hon att det är ett första smakprov från en kommande EP. Hon beskriver det som att vi får följa en ny Ros i tre delar: återuppståndelse, uppror och upprättelse.

”Hemlighet” är en poppig singeln som för tankarna till produktioner som ”Bad Guy” med Billie Eilish, men även 2000-talets Veronica Maggio. Det nya spåret är producerat av Rasmus Blixt, och ges ut via Universal Music.

Hennes kommande EP, som fått namnet I, blir det första projektet sedan albumet Peaches N Cream 2018. Såhär beksriver hon själv det kommande projektet:

”På min första EP introducerar jag lyssnarna för mitt nya sound och visar en helt ny sida av mig själv, en ny Ros. I princip varje låt har en viss frustration i sig, jag har krigat mycket med mig själv de senaste åren.”

Lyssna på ”Hemlighet” med Ros nedan, i väntan på kommande EP:n!