SAMI släpper debutalbumet ”Ögonstenar”

Efter många år i musikbranschen är debuten här

Som 19-åring började SAMI göra musik under artistnamnet Sam-E med artister som Ken Ring, Fjärde Världen och Fattaru, vilket ledde till födelsen av gruppen Medina år 2003. Efter tio år som en grupp kom det stora genomslaget med låten "Där Palmerna Bor". Låten spreds över hela Sverige och ledde till flera hits såsom "Miss Decibel" och "Sista Minuten", som genererade tusentals spelningar och över hundra miljoner lyssningar. Nu har SAMI valt att köra solo och har sedan dess släppt singlar som "Innan Du Väcker mig" (feat. Danny Saucedo) och "Bedöva Mig" (feat. Jireel).

På debutalbumet Ögonstenar har SAMI samlat flera andra låtar som ligger närmast hans hjärta, bland annat "Håll om Mig" tillsammans med Cherrie. På albumet medverkar även hans musikpartner KJ som producerat åtta av tio låtar, K-one och gruppen Jubël. Albumet består utav 9 spår och innehåller bland annat den tidigare släppta singeln "ANGELA". Vi ser också moderna gästinhopp utav Imenella och Elias Abbas & K27.

När jag tittar på albumet så handlar varje låt om kärlek, destruktiv kärlek, kärlek till min fru, kärlek till min mamma och kärleken till livet. Man kan säga att det är en hyllning till alla mina ögonstenar, beskriver SAMI.

Lyssna på SAMI's melodiska debutalbum Ögonstenar nedan och se vad du tycker.