• Foto: Samsung

Nu finns alla Samsung’s senaste nyheter i butik

Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 5-serie och Galaxy Buds2 Pro är tillgängliga nu

För drygt två veckor sedan presenterade Samsung hela fem produktnyheter. De lanserar nämligen sin nya Galaxy Z Fold-serie, Galaxy Watch 5-serie och Galaxy Buds 2 Pro. Det finns något för alla - med nyheter inom mobil, klockor och ljud. Nu finns produkterna äntligen tillgängliga hos utvalda återförsäljare. 

Galaxy Fold 4 och Galaxy Flip 4

  • Foto: Samsung
  • Foto: Samsung

När det kommer till mobiler ser vi två nyheter. De kombinerar nostalgi med modern innovation när de lanserar en ny generation av vikbara telefoner. De största uppgraderingarna ligger i den utvecklade kamera-upplevelsen, samt ett ännu större batteri än de tidigare generationerna. De introducerar även en Flex-Cam upplevelse, där du genom att vika kameran kan utnyttja nya vinklar. Galaxy Flip 4 låter dig spela in filmer handsfree och ta bilder i olika vinklar - perfekt för dig som skapar content på sociala medier som TikTok, Instagram och Facebook. Det gör den dessutom till en optimal telefon för dig som älskar både foto och film över lag. Den andra mobilnyheter, Galaxy Fold 4, är anpassad för dig som använder mobilen mycket i jobbet. Nästan likt en laptop kan du dela upp dina två skärmar med flera olika fönster för multitasking. 

 Galaxy Z Flip 4: Rekommenderat pris från 12 290 SEK.

Galaxy Z Fold 4:  Rekommenderat pris från 19 990 SEK.

Galaxy Watch 5-serien

  • Fotot: Samsung
  • Foto: Samsung

I klock-serien hittar vi två nyheter. Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro. Den perfekta klockan för dig som är på språng, och letar efter en smartwatch som funkar lika bra när du tränar eller håller på med friluftslivsaktiviteter. De är både tåliga och funktionsrika. 

Galaxy Watch 5: Rekommenderat pris från 3 290 SEK.

Galaxy Watch 5 Pro: Rekommenderat pris från 4 990 SEK.

Galaxy Buds 2 Pro 

  • Foto: Samsung

Galaxy Buds 2 Pro är Samsungs senaste trådlösa hörlurar. De kommer med en uppgraderad ljudupplevelse och kompakt design. Tack vare sin Hi-Fi 24 bit Audio har de ett högdynamiskt omfång och kristallklar upplösning. Samsungs nya Seamless Codec gör dessutom att högkvalitativ musik kan överföras utan avbrott och en 2-vägs koaxialhögtalare gör ljudet rikare än någonsin. 

Galaxy Buds 2 Pro: Rekommenderat pris från 2 490 SEK. 

Alla nyheter från Samsung finns att köpa nu via deras hemsida - eller utvalda återförsäljare.

Här är alla nyheter från Samsung