Se alla nyheter till nya Warzone-kartan "Caldera"

Läs listan här & se även nya trailern till kartan

Egentligen skulle den nya Warzone-kartan ”Caldera” kommit ut imorgon men, Activision beslutade att skjuta upp lanseringen med 1 vecka – istället har vi fått en trailer på kartan. Trailern presenteras som en reseguide där de presenterar Caldera-ön som en semesterort som visar alla ’point of interests’ som väntar spelarna. Trailern avslutas med att man åker till ön på egen risk och att resebolaget inte står för några kostnader ifall du skulle råka illa ut. Alla som äger Vanguard kommer fortfarande få 24-timmars tidigare tillgång till den nya kartan, men istället för 2 december blir det den 8 december.

Det finns flera nyheter om den nya kartan som innefattar bland annat loadouts, gulag, spellistor och vapen. Dopest har listat de mest intressanta nedan.

Playlist: När kartan officiellt presenteras för alla spelare kommer populära kartan ”Rebirth Island” att försvinna. ”Vanguard Royale” kommer finnas som spelläge där spelarna enbart kan använda Vanguard-vapen och efter att varje cirkel stängs sker ett nytt event på kartan, exempelvis resurgence, loadout-drop eller cash-drop. Man kommer även kunna använda ”fighter-jets” samt alla nya fordon som Vanguard presenterat.

Loadouts: Man kommer enbart kunna köpa loadout efter gratis-loadouten har kommit. Den här uppdateringen har mötts med kritik från stora streamers som Nickmercs och FAZE Swagg, som menar att det är en fördel till de sämre spelarna och att spelets tempo försämras.

Vapen och dylikt: Det förväntas lanseras 40 nya vapen från Vanguard som du kommer kunna använda vid lansering av den nya kartan. Heartbeatsensor, stungranater och kalisticks kommer på något nerfas, uppger Activision. Decoygranater kommer skjuta ut gummikulor som kommer generera skada på motståndaren. Den stora nyheten här är att det kommer bli svårare och ta längre tid att slå någon (istället för att skjuta) till döds med ditt vapen. Gasmasken har länge varit ett problem och har många gånger kommit i vägen för att döda en motståndare, Activision sägs nu ha fixat detta problem.

Dead Silence och Stopping Power: Dead Silence har länge varit alldeles för ”over-powered” men nu nerfas den – Activision har dock inte nämnt på vilket sätt. Stopping Power tas bort helt från Warzone.

Gulag: När du vinner din gulag så kommer du tillbaka med ditt vapen samt granater när du återvänder till spelet.

Kontrakt: Big-game bounty är ett nytt tillägg till Warzone där den spelare med flest kills får bounty på sig, men endast 1 gång per spelomgång. ”Random kontrakt” är också nytt för kartan vilket betyder att när du plockar upp kontraktet så kan det vara vilket kontrakt som helst men med mycket större pris ifall du lyckas genomföra det.

Missa inte vår tidigare artikel om nya Warzone-kartan här. Se trailer ovan!