• Foto: Palm Angels
  • Foto: Palm Angels
  • Foto: Palm Angels

Se den fartfyllda kollektionen från Palm Angels x Haas

Modemärket och F1-teamet går ihop för en kollektion med klassiker från båda världar, släpps som red-tag & black-tag

Palace x Mercedes? Porsche x adidas? Varför inte Palm Angels x Haas? Det amerikanska racingstallet har varit en uppstickare inom Formula 1 sedan starten 2016, med toppar och dalar som visar på ett team rädda att risker. Den senaste kollektionen med LA-baserade lyxmärket Palm Angels är ännu ett bevis på denna vågade filosofi.

"Palm Angels Racing Collection: Red Tag, är en utökning av Palm Angels syn på sport. Att utforska racing- och pitlane-utrustningen i former, färger, passform och att fånga fascinationen av atmosfären vid banan, för att ombilda den i plagg som kan vänder sig till F1-entusiaster såväl som sportfans”, så beskriver Palm Angels samarbetet i ett pressmeddelande.

Inkluderat i "Red-Tag"-kollektionen är t-shirts, tröjor med turtleneck, huvtröjor, chinos, kortärmade skjortor och collegejackor. En mer casual approach som kompletteras med den mer expansiva (och dyrare) versionen "Black-Tag". Där hittar vi mer racing-specialiserade kläder som premiärades lagom till racet Miami Grand Prix. De har bland annat t-shirts med monogram, svarta träningsoveraller, baseballkepsar och västar.

En officiell team-tröja med ett speciellt tryck som påminner om staden och datumet för loppet med inslag av blåregn och turkos finns även med i första släppet. Miami Grand Prix gick av stapeln i helgen, för andra gången sedan dess introduktionen under förra årets säsong. Vinnaren blev, som oftast denna säsong, Red Bull Racings Max Verstappen. Haas danske förare Kevin Magnussen tog en respektabel tionde plats.

Hela kollektionen finns tillgänglig nu på Palm Angels hemsida.