• Repgod888
  • Repgod888
  • Repgod888
  • Repgod888
  • Repgod888

Se detaljbilder på Off-White™ x Air Jordan 1 ”Canary Yellow”

Ryktas släppas i år

Off-White™ x Air Jordan 1 “Canary Yellow” visades först upp under Virgil Abloh's “Figures of Speech”-utställning på MCA Chicago. Sedan dess har det cirkulerat rykten kring skorna och huruvida de faktiskt kommer att släppas. I början av året dök bilder upp på både Twitter och Instagram som tycktes bekräfta att det ska ske en allmän release. På Twitter sågs en bild på en svart zip-tie-tag fäst vid den gula sneakern, på den stod det “2020”. Dessutom syntes skon i en video på skataren Bam Margiela. Nu finns äntligen on-foot-bilder, vilket ytterligare spär på ryktena att de kommer ut i år.

Off-White™ x Air Jordan 1 “Canary Yellow” kommer, likt namnet indikerar, i en stark gul och vit färgställning. Skons överdel är en kombination av tre olika material: mesh-tyg, läder och mocka. Modellens vita midsole pryds av texten “AIR” - skrift på mellansulan är en utmärkande detalj för Virgil Abloh. Nedanför syns en gul undersula i gummi. Text syns även på sneakerns skosnören. Skon pryds av Jordan Brand-märkta paneler och Wings-loggan finns dessutom på tungans "Nike Air"-tags.

Det finns dock fortfarande inget officiellt releasedatum för skorna, men håll uktik på hemsidan efter mer info kring Off-White™ x Air Jordan 1 “Canary Yellow”.

https://www.instagram.com/p/B-pqKVDp0fS/

https://www.instagram.com/p/B-pp6b2pK34/

https://www.instagram.com/p/B-ppzHZJzBZ/