• Nike
  • Nike
  • Nike
  • Nike

Se officiella bilder på nya Air Jordan 1 High ”Shadow 2.0”

Se releasedatum här

Jumpman har haft ett minst sagt fullspäckat schema 2021. Från hypade collabs med Travis Scott till 1s, ska det definitivt ha släppts något för alla under de senaste fem månaderna. För dig som kanske inte är ute efter en färgglad hög modell som "University Blue" eller "Hyper Royal", kommer snart den älskade Air Jordan 1 High att inta en ny färgställning: "Shadow 2.0". Ta en titt på de officiella bilderna ovan.

Tidigare dubbad "Black Smoke Grey", ser vi hur den ikoniska modellen färgas i svart och grått, och liknar nästan en den klassiska färgställningen "Chicago" - i svartvitt. Mockups från januari visade på paneler i mocka. Istället ser vi hur svart läder lägger basen på tålådan, mittpanelerna, och vristen, medan en ljusgrå kulör på tån, lace-panelerna, Swoosh, och hälen får skon att poppa till rejält. Helheten ligger på en helvit mittsula samt kolsvart outsole.

Namnet hänvisar till 2018's populära Air Jordan 1 High "Shadow", där mörkare färger skapade en liknande AJ1. Färgblockeringen var dock mer likt något man skulle sett på en Bred. Skorna var definitivt inte en favorit till och börja med, men har växt i popularitet under åren, och sågs bland annat på Playboi Carti för skivomslaget av Die Lit.

Air Jordan 1 High "Shadow 2.0" har ännu inte laddat på SNKRS eller svenska Footlocker, men håll utkik på båda dessa samt andra Jordan Brand retailers den 15e maj för en chans att få tag på ditt par.

Följ Dopest för mer info om kommande släpp och håll utkik på vår releasekalender för mer...