Se videon till Eminem & Juice WRLD's "Godzilla"

En hyllning till den bortgångna artisten

Nyligen överraskade Eminem med att släppa albumet Music To Be Murdered By. Ett av de spår som fått mest uppmärksamhet är ”Godzilla” som gästas av den bortgångna rapparen Juice WRLD på refrängen. Nyligen avslöjades det att en video till låten var under inspelning tillsammans med det kreativa kollektivet Lyrical Lemonade, som även står bakom videon till Juice’s genombrott ”Lucid Dream”.

Videon till ”Godzilla” är regisserad av ingen mindre än Lyrical Lemonade’s Cole Bennett, som är känd för sin unika stil. I klippet syns han vandra runt full i ett köpcentrum under ett event, och tycker sig uppleva flera udda händelser. Om de sker i verkliga livet eller bara i hans huvud är upp till tittaren att bedöma. Videon för tankarna till äldre kreativa och galna produktioner som ”Just Lose It” och ”We Made You”. I klipper syns dessutom två cameos från Dr.Dre samt Mike Tyson.

Eminem beskriver videon som en hyllning till Juice WRLD. Filmen avslutas med ett svartvitt klipp på Juice, samt en voice-over där han hörs stötta den som går igenom något svårt, samt uppmana sina fans att sträva mot sina mål. Spana in videon ovan.

Här kan du läsa vår intervju med den bortgångna artisten Juice WRLD.