Uptempo drill när Seedy & Simeon förenas på ”Sanning eller lögn”

Artisternas första låt ihop

Idag förenas Seedy och Simeon för första gången på en track. De går nu ihop på nya låten "Sanning eller lögn". En singel som hintats för fansen sedan en tid tillbaka. Och de var minst sagt ivriga att släppa låten som är en uptempo drill-hit. Det är även en cover av svenska Fre's original från 2001 - och blev en hit när den var med i serien Vita Lögner.

"Sanning eller lögn" är producerad av Castro och Picasso On The Beat. Vi får höra ett beat som kombinerar pop med rå drill. Något som fungerar utmärkt för rapparnas kontrasterande röster. De berättar om kärlek och hur komplicerade relationer kan vara.

"Den här låten har en så stor del av mångas barndom även min. Jag var ett barn men jag minns hur den gick på TV varje dag under sommaren och hur mina syskon tillsammans med deras vänner pumpade den på gården när alla spelade basket och varje gång jag hör den här låten så får jag en sjuk nostalgitripp till dom tiderna. Kan inte sluta le åt alla minnen," säger Seedy om låten.

Den nya singeln "Sanning eller lögn" följer upp Seedys senaste släpp i form av debut-EP:n NEW DRILLA IN TOWN från 2021. Det blir alltså hans allra första release i år. Och vi hoppas på många fler.

Lyssna på "Sanning eller lögn" med Seedy och Simeon i DOPEST Playlist nedan.