Shaa ger oss singeln "20" featuring ZEKI

Släpps med en tillhörande musikvideo

Shaa beskrivs som en artist, författare och konstnär. Han har flera års erfarenhet i bagaget, och har tidigare släppt framgångsrika tracks som “Kilo” med Lelo, samt “Mon Ami” featuring Oliver Dado och Hamodii.

Det har gått hela 15 år sedan Shaa släppte sin allra första singel. Han har fått möta flera motgångar i livet, men det har aldrig stoppat honom från att fortsätta skapa musik. Trots att han just nu sitter fängslad – släpper han idag den nya singeln “20” som gästas av artisten ZEKI

När det kommer till produktionen av tracken så står flera tunga namn bakom låten. Mixbymarius står för inspelning, mix och master. Bakom beatet står Ayodeaden – som gjort Shaa’s vision till verklighet. 

I samband med singeln släpps dessutom en tillhörande musikvideo – som spelar en betydande roll för låten. Den är skapad av Lealta.se (Oliver Dado Klobucarevic), tillsammans med shkoddyfilms (Shkodran Mustafi). Då Shaa just nu är frihetsberövad fick de tänka utanför ramarna för att ta fram en konstnärlig kortfilm som är inspelad i Trollhättan. 

Lyssna på “20” med Shaa och ZEKI i DOPEST Playlist nedan, i väntan på ny musik!