Shiro går ihop med A36 på senaste singeln ”Djävulen eller jag”

Gör en efterlängtad comeback efter 6 månader

Göteborgsrapparen Shiro tog hiphop-Sverige med storm när han släppte sin debutsingel "Fångar" som idag har över 2 miljoner streams på Spotify. Han följde sedan upp debuten med hits som "HIGH ROLLERS" och "5.2" som också är väldigt uppskattade på Spotify. Efter att han släppte dubbelsingeln "PHARMACIA" har Shiro varit frånvarande från musikscenen i ungefär sex månader, men idag är han äntligen tillbaka.

Med sig i sin efterlängtade "comeback" har han med sig Göteborgsduon A36 och Elai. Låten inleds med (kanske Sveriges bästa?) producent-tag som vid det här laget blivit en indikation på att låten är en hit. Produktionen är inspirerad utav old school amerikansk hiphop där vi hör Shiro lägga en melodisk refräng på höga toner som vi aldrig fått höra förut. Det är även ovanligt att vi får höra A36 på ett sånt här beat men han visar hur mångfacetterad artist han faktiskt är.

Det är kul att Shiro äntligen är tillbaka med ny musik och att A36 visar att han kan rappa på flera olika typer av sounds. Det som är mest spännande och framförallt intressant är hur Göteborg fått fram så många bra rappare och artister det senaste året.

Lyssna på "Djävulen eller jag" av Shiro och A36 i Dopest Playlist nedan.