Siméon & ADAAM släpper singeln ”G-Step”

Duons utforskar nya genrer i nya singeln

Siméon och ADAAM började släppa musik redan 2018, de har ännu inte haft en låt tillsammans men det blir det ändring på när de idag släpper "G-Step", deras första singel tillsammans. Båda artisterna har haft stora hits på den svenska musikscenen, och har nått miljontals streams. Idag testar de på ett nytt sound inspirerat av UK Garage och 2-step.

"G-step var en idé mina producenter Kayen och Wahib hade och kollade om jag ville hoppa på ett sound Sverige inte hört ännu. Som den spontana människan jag är hoppade jag på utan att tveka. Den behövde dock något spännande, något intressant och det var då Idéen med ADAAM kom upp,” säger Siméon

Siméon levererar sin R'n'B-stämma genom hela låten och ADAAM sätter bar efter bar på det garage-inspirerade beatet, som gör att duon låter väldigt bra ihop. Låten handlar om att göra samma misstag om och om igen i en kärleksrelation.

”Kärlek kan vara en pain in the ass, även om du inte vill ha något med en människa att göra så är det alltid något som drar dig tillbaka. Det finns alltid någon du inte tvekar på att ge en andra chans även om du inte vill,” säger Siméon.

"G-Step" är en låt väldigt många relatera till då det är svårt att ta sig ur en relation. Det är väldigt lätt att falla tillbaka och göra samma misstag om och om igen.

Lyssna på "G-Step" i DOPEST Playlist nedan!