Universal Music / EMI Sweden

Simeon linkar med Rami för den klubbiga R&B-låten ”REDO”

Blandar sköna bars med vacker sång

Stockholmsartisten Siméon har tidigare samarbetat med stora namn som ADAAM, Aden, Aki, Cherrie, och Mwuana. Idag är han tillbaka med vad som lättast kan beskrivas som en riktig R&B banger, i "REDO".

Siméon började göra musik redan som 11-åring. Han släppte sin debutsingel 2018 och har sedan dess släppt ett flertal singlar, bland dem inte minst ”SAME GIRL”, som fick stor uppmärksamhet på TikTok och har sålt guld i Sverige. I oktober 2021 släppte Siméon även låten G-step tillsammans med ADAAM.

Med sig har han dessutom Tumba-sonen Rami, som 2019 debuterade med den numera platina singeln "Pu$ha". Med hårda beats och texter inspirerade från vardagen som speglar den verkligheten Rami lever i fångade han en stor publik och började bygga upp en trogen fanbase.

"REDO" är producerad av ingen mindre än Pablo Paz som tidigare har jobbat på rader av hits med bland annat Jireel, Victor Leksell, och Grammis-nominerade Wahib. Beatet byggs av klassiska R&B-melodier, som blir en unikt sätt att sammanföra Rami's bars med Siméon's klockrena sång.

Lyssna på "REDO" nedan!