Simeon släpper somriga pop-låten ”Proseccotårar”

R&B-stjärnan tillbaka med ännu en kärlekshistoria

R&B-stjärnskottet Simeon är tillbaka med årets andra singel. Efter att ha öppnat året med Tiktok-favoriten ”Som Du Kan”, är fansen mer än redo för nästa. Denna gång överger han emellertid R&B-soundet, då den nya singeln, ''Proseccotårar'', snarare är en renodlad pop-låt. Simeon målar upp en kärlekshistoria om kärlek och hjärtekross, skriven av Simeon själv med Pato Pooh. Producenterna bakom låten är NBL stjärnproducenten Pablo Paz samt Martin Masarov.

''Alla som har gått igenom ett breakup kan relatera till tävlingen om vem som ska leva sitt bästa liv och spela att man ”glömt bort” allt men innerst så bedövar man sina känslor med vad som är bra för stunden. Jag ville skapa en låt som får dig känna att du flyger men faller samtidigt. Låten är en historia om förståelse och acceptans men även sympati till sin före detta partner.'', säger Simeon själv om låten.

''Proseccotårar'' är Simeons andra singel från kommande EP:n Sex, Eld & Lågor, som släpps i sommar 2023. På EP:n, som är karriärens största projekt hittills, hittar vi features med Newkid, BELL och Cherrie. Hela projektet är en historia om var han kommer ifrån och kärleken samt musiken som tagit honom framåt.

Lyssna på ''Proseccotårar'' av Simeon i DOPEST Playlist på Spotify!