Simeon släpper sin andra singel ”Casanova”

”Du har fastnat för en Casanova”

När Simeon Araya signades till NBLSound tidigare i år var managern och NBL-grundaren Pato Pooh helt säker på att han signat Sveriges nästa stora R'n'B stjärna. Ett vågat påstående för en 16-åring som inte släppt något, var det nog många som tänkte.

Kort därefter fyllde han 17 år och släppte sin debutsingel "Kan Du" och var man inte övertygad efter det så lär han ha övertygat desto fler efter sina liveuppträdanden på b.la. Trädgården. Nu är han tillbaka med sin andra singel "Casanova" producerad av Pablo Paz och skriven ihop med Pato Pooh.

"Casanova för mig är som en confidence boost, varenda gång jag lyssnar på låten så känner jag mig mer redo för allt som står framför mig. Frågan lyder, Vem är Casanova i låten. Simeon, eller hon?" säger Simeon. 

Även om Tensta-sångaren precis börjat karriär har han trots sin unga ålder varit aktiv inom musiken sedan 11-års åldern. Om det efter den andra singeln fortfarande finns de som tvivlar på Simeons potential kan vi iallafall försäkra att det definitivt kommer mer musik från honom. Han jobbar på ny musik som planeras att släppas 2019.

Lyssna på "Casanova" som släpps via NBLSound/Sony Music Sweden.