Skrillex & Bladee samarbetar på "Real Spring"

Världskända DJn och producenten teamar upp med Drain Gang-rapparen för ny låt. Ryktas även gästas av Yung Lean

UPDATE 27/1: ”Real Spring” surprise-släpptes under natten på Youtube! Se den på länken nedan:

 

Under torsdagen den 26e januari lade världsstjärnan Skrillex upp en story på Instagram som verkar hinta på ett nytt samarbete mellan honom själv och Bladee. Bilden består av en kombination av deras loggor framför en bild av de båda på ett hustak, Bladee taggas även i inlägget och repostade kort senare med texten #RealSpring. ”Real Spring” är i stort sett samma titel som ”Real Sprin9”, en snippet som läckte på Soundcloud under sommaren 2022.

Det är inte första gången Skrillex har korsat banor med de svenska rap-kollektiven Drain Gang och Sad Boys. På Yung Leans senaste album ”Stardust” står han skriven som producent på låtarna ”Lips” och ”Summertime Blood”, som förutom Yung Lean och Bladee även gästas av Ecco2k.

Skrillex har redan hunnit släppa tre singlar under 2023. ”Rumble”, ”Way Back” och ”Leave Me Like This” förväntas alla vara med på något av de två album som stjärnan teasade på Twitter under nyårsdagen. Av de senaste singlarna att döma fortsätter Skrillex att utforska det UK Garage-sound som har förekommit allt mer under hans senare karriär. Efter det explosionsartade genombrottet med ”Scary Monsters and Nice Sprites” år 2011 blev den engelska producenten frontfigur för dubstep-genren, vilken han började distansera sig från redan på uppföljaren ”Recess” från 2014. Sedan dess har Skrillex rört sig fritt mellan genrer som trap och techno och samarbetat med allt från Justin Bieber till The Game.