Ljud-jätten Sonos har tillsammans med artisten Bavé tagit fram en nytolkning av låtar från den grammisprisade skivan All Stars Aligned på temat kärlek och samhörighet. I sin egen tolkning av temat har Bavé, baserat på tre tidigare låtar, skapat det unika tracket "All Stars Reimagined", som inkorporerar spåren i en mäktig ljudupplevelse.

“Att skapa musik som är speciellt utformad för att beröra och väcka känslor är nog något som alla artistersträvar efter”, säger Bavé.

“All Stars Reimagined är ett unikt spår för mig och de utvalda låtarna är personliga tolkningar av närhet och avstånd, med texter och melodier som utforskar hur de samspelar och konflikterar med varandra”

Projektet är inspelat i spatialt audio. En banbrytande ljudteknik som återskapar en tredimensionell ljudbild för att ge en mer omslutande ljudupplevelse, vilket deras senaste tillskott Sonos Era 300 är specifikt optimerat för.

Med Bavés producent Leo Goldman och Sonos status som pionjär inom ljudupplevelser ligger kopplingen mellan musik och känslor de båda varmt om hjärtat, och med musikspåret vill de uppmana lyssnare till en paus i vardagen, där de gemensamt med en partner kan ljudsätta en intim meditation några minuter om dagen för att förstärka relationen.

De vill uppmana till att göra musikupplevelsen till en ritual i fem steg: Sätt på musiken, skapa ett lugnt "sacred space", var närvarande med varandra, reflektera, gör det till en rutin under en längre period.

"All Stars Reimagined" finns tillgänglig nu i spatial audio på Apple Music, SoundCloud och YouTube. Men du kan självklart njuta av musiken även med andra ljudformer!