• Foto: Sonos
  • Foto: Sonos
  • Foto: Sonos

Sonos presenterar fyra olika nyheter

Nytt högtalarsystem, soundbar och samarbete med Lorde

Sonos har gjort sig ett stort namn inom ljud- och högtalarbranschen för leverera en trådlös musikupplevelse med en stilren design och full användarvänlighet. Den här veckan lanserar företag hela fyra nyheter. Här redogör vi för dem en efter en:

Den första nyheten är att den prisade artisten Lorde släpper en exklusiv radiostation på Sonos Radio. SOLARSYSTEM som stationen heter, ger lyssnarna en osminkad blick in i Lorde’s musikaliska resa. Där hon tänker tillbaka på de stunder och artister som inspirerat henne och hennes skapande. Med start från tonåren vidare i hennes tidiga karriär och fram till idag. ”SOLARSYSTYM är som att kliva in i min hjärna och ge lyssnarna en direkt inblick i de låtar som har haft enstor inverkan på mig och mitt liv”, menar Lorde. 

Dessutom lanserar Sonos den nya soundbaren Sonos Ray och släpper samtidigt tre nya färger för Sonos Roam. Sonos Ray är företagets senaste högtalare som utökar utbudet bland hemmabioprodukter och bärbara högtalare. Med en branschledande enkelhet och mångsidighet till ett lägre pris, får du med Ray ett Hollywoodljud som fyller hela rummet. Med Sonos Roam i de tre nya färgerna; Olive, Wave och Sunset, kan du fortsätta använda Sonos smarta, bärbara högtalare både inomhus och utomhus och samtidigt uttrycka din individuella stil. De finns tillgängliga i butik och webb globalt från och med idag 11 maj 2022 för 2 199 kr.

Avslutningsvis lanseras Sonos Voice Control, en helt ny röstupplevelse som ger en snabb och handsfree-kontroll över din musik och ditt Sonos-system - utan att kompromissa med din integritet. Det blir det enklaste sättet hittils att styra musiken och få full kontroll över Sonos-systemet med endast rösten som verkty, dät tjänsten fungerar med bland annat  Sonos Radio, Apple Music och Amazon Music.  Sonos Voice Control lanseras i USA och Frankrike till att börja med.