Spana in Air Jordan 1 Hi '85 "Varsity Red"

Begränsad till 23 000 par

Jordan Brands mest eftertraktade silhuett Air Jordan 1 är tillbaka med en ny färgställning. Denna gång är det Air Jordan 1 Hi’85 som kommer i en ”Varisty Red” färgställning. Modelllen är en omvänd variant på den kända Air Jordan 1 ”Banned/Bred”, mer känd som Michael Jordans första silhuett från 1985. Skorna är en del av kommande Jordan Brands ”New Beginnings”-pack.

Den inverterade ”Banned/Bred” färgställningen kommer med svart läder på tåboxen och röda inslag på hälen, ankeln och Nike’s Swoosh. Skorna har en vit midsula och en röd yttersula. Varje sko levereras med en numrerad tygpåse som indikerar på produktens limiterade utgåva på 23 000 par.

Skorna som ryktats ett tag avslöjades av  Hiroshi Fujiwara i december när han även visade upp lådan. Etiketten som kommer med skorna pryds av den ikoniska bilden på Michael Jordan när han dunkar in bollen som blev inspirationen till Jordan Brand loggan. Air Jordan 1 Hi ’85 ”Varsity Red” förväntas släppas omkring NBA All-Star veckan i Chicago i februari och priset ryktas ligga på omkring $200 USD – men ännu är inget bekräftat. Spana in bilderna på skorna ovan och håll utkik på Dopest för mer information.