När det kommer till älskade silhuetter och färgställningar finns det knappt mer ikoniskt och omtyckt än den tidlösa Air Jordan 3 "White Cement". Paret introducerades 1988 och är relevant i sneaker-gamet. Det kommer ännu att förstärkas under tidigt 2023, när Jordan Brand återuppfinner modellen i en unik Air Jordan 3 "Reimagined".

Det är ganska tydligt vad målet med denna sko är. Alla vita paneler på mittsulan samt häl-tabben ges denna gång en åldrad, off white-färg som definitvt sitter som en smäck. Detta fortsätter den "låtsas-vintage" trend som märket tidigare infört med bland annat Air Jordan 1 "Lost & Found" från i år. Finns det dock något par som utan tvekan förtjänar sig en åldrad look är det ju just "White Cement". OG-detaljerna som följer Chicago Bulls' färger finns kvar, och skorna kommer till synes med den originella orangea taggen. Givetvis då det är en retro-modell vi talar om har vi den snygga Nike Air-loggan på hälen för extra nostalgi.

Enligt tidiga rykten verkar Jordan Brand sikta på att släppa Air Jordan 3 "Reimagined" den 11e mars 2023, denna information är dock inte bekräftad. Hur som kan vi förvänta oss ett releasedatum tidigt nästa år.

Följ Dopest för mer info om kommande släpp inom sneakers och mode...