Suge Knight kallar Snoop Dogg för en "fake crip"

De tidigare Deathrow Records-kollegorna bråkar från varsin sida av fängelset – Suge postar bilder på Snoops fru

Suge Knight, tidigare säkerhetsvakt och senare skivbolagsboss för legendariska Deathrow Records, har hamnat i bråk med sin tidigare artist Snoop Dogg.

Det hela började med att Snoop Dogg kommenterade att han hoppas Suge Knight ”hittar fred” under en nyhetsartikel från VladTV. Artikeln diskuterade det senaste avsnittet av Suge Knights podcast där mogulen anklagar stora namn från musikbranschen som Russell Simmons och Diddy, då han påstod de var inblandade i olagliga relationer och andra avvikande sexuella aktiviteter, något Snoop uppenbarligen inte höll med om.

Suge, som 2017 dömdes till 28 års fängelse för vållande till annans död, reagerade starkt på Snoops kommentar. Han påbörjade en Twitter-rant (ja, han har tillgång till sociala medier i fängelset), där han bland annat kallade Snoop för en ”fake crip” och la ut bilder på hans fru, som han hävdade var otrogen mot honom.

Snoop har inte svarat på kommentarerna, men de har en beef sedan lång tid tillbaka då Snoop lämnade Deathrow under uppmärksammade omständigheter på 90-talet. Suge har i sin podd även uttalat sig om hans missnöje med att Snoop köpte tillbaka Deathrow-varumärket under 2022, men deras beef har aldrig varit så offentlig som nu.