Supreme släpper Bottega Veneta-inspirerade väskor

En samling av messenger bags har fångat blickar för sin rutiga design – se hela veckans drop med bilder, releasetider & mer

Efter ett drop innehållandes rökelse & kryddblandningar har Supreme nu återgått till att fokusera på kläder och accessoarer i veckans releaser, även om det självklart även finns plats för några ovanliga prylar.

Ett överlevnadstält i blått kamouflagemönster är tillsammans med en tukanfågel i trä och ett gäng post-it lappar de tre uppstickarna för denna veckas drop. Tre väldigt skilda produkter som visar Supremes förmåga att balansera mellan funktionalitet och prydnad.

Kläderna frontas denna vecka av tre denimjackor med matchande jeans som har ett all over-print bestående av Supremes logga, en design de testat flera gånger förut genom åren. En samling abstrakta hoodies kompletterar looken tillsammans med en collab med skotillverkaren Clarks Originals, som Supreme samarbetat med tidigare och då som nu gäller det deras ikoniska modell Wallabees.

På accessoar-fronten sticker en samling väskor ut direkt för sin korsvävda look då de påminner om modehuset Bottega Venetas ikoniska design på sina läderväskor. Supremes version ser ut att vara i nylon eller annat syntetiskt material, men den rutiga looken är definitivt en nickning till den italienska klassikern.

Hela kollektionen släpps klockan 16.00 svensk tid på torsdagen den 23:e maj 2024, som vanligt exklusivt via Supremes hemsida.