• Foto Supreme
  • Foto Supreme
  • Foto Supreme
  • Foto Supreme
  • Foto Supreme

Supreme & Timberland släpper koncentrerad kollektion

Två New York-tungviktare slår ihop sig för ett kort och koncis släpp, sweatpants och hoodies blandas med basebollsskjortor

Det finns inte mycket att säga om Supreme som inte redan har sagts. Det är nog inget märke som blivit så sammanvävt med den moderna streetwearkulturen som New York-butiken, som startade som en liten skateshop för mer än 20 år sedan och idag är ett internationellt erkänt spelare i modebranschen. Med den senaste kollektionen går de ihop med en annan New York-ikon, som dock haft en något längre historia.

Supreme x Timberlands SS23-kollektion består av en basebollsskjorta i tre olika färger (röd, grön, & svart) samt ett set bestående av en hoodie och en träningsbyxa i svart eller rött. Basebollsskjortan med en broderad "SUPREME"-text framtill och Timberlands ikoniska träd på baksidan ger en både sportig och avslappnad look. Skjortan finns i tre färger och har matchande knappar, kontrasterande ränder på ärmarna och en mattad finish.

Mjukissetet har en broderad kombinerad logga på bröstet och högra benet. Den kompletteras med linjer i samma broderade färg längs innerbenen och armvecken. En look som gör setet extra symmetriskt tillsammans, men som ändå tillför tillräckligt med detalj för att kunna kombinera hoodien eller byxan med andra plagg.

Kollektionen finns tillgänglig på Supreme hemsida från imorgon torsdag den 13:e april klockan 11.00 svensk tid.