Syskonen Cherrie & K27 släpper första låten ihop – lyssna på ”Familjen”

Det efterlängtade singeln är här

K27 var en av fjolårets största genombrott och är under 2019 en av de mest spännande artisterna att hålla ögonen på. Trots att han varit aktiv mindre än 12 månader och enbart släppt tre singlar, har han lyckats vinna en enorm fanbase och streamat miljoner. Han senaste inhopp på "Fusk" med Einar har sedan släppet länge haft första platsen på Spotifys Topp 50 i Sverige.

Många förvånades dock när det visades sig att K27 var Cherries yngre bror, något som ledde till att fansen efterfrågade en collab mellan de musikaliska syskonen. Trots att frågan ställdes konstant, så dök det ingen indikation upp på att något var på gång. Både Cherrie och K27 satsade för fullt på sina egna karriärer, och det såg länge ut att det skulle fortsätta så. Det var dock bara en tidsfråga innan det blev av och idag blev det verklighet. Cherrie och K27 släpper idag sin första singel ihop, som passande nog fått titeln "Familjen".

I låten som är producerad av Filip Hunter hör vi hur Cherrie inleder med att sjunga om hur hon vill se sin mamma le och göra hennes bror till VD "gatan". I K27s vers rannsakar han sig själv och rappar om att han är medveten att han inneburit problem med sin livsstil. I refrängen hör vi Cherrie säger att "familjen är med mig" och att även om det finns de som tvivlat och sagt att deras drömmar "är för stora" så ska de aldrig förlora.

För ca en månad sen gick K27 ut med han kommer byta stil på musiken och vill satsa på "musik som gör folk glada". Något som blir tydligt i hans vers då man får höra en mer mogen sida av K27 än tidigare.

Cherrie uppträder på Berns i Stockholm nu på lördag tillsammans med b.la. Jelassi, Showit, Musti och Molly Hammar! Tills dess får ni njuta av "Familjen" nedan.