Ta en första titt på kommande Air Jordan 4 "Red Thunder"

Från Batman till Deadpool: då släpps de

2021 skulle, enligt Nike’s kalender, bli fyrornas år. Med ett flertal släpp inplanerade var det dags för den ikoniska modellen att få sig själv en ny mix färgställningar. Med nya bilder varje dag, börjar Jordan Brand’s kommande halvår sakta men säkert läckas, och näst på tur är de efterlängtade Air Jordan 4 ”Red Thunder”.

I en tidig titt från @teddyssole, ser vi hur fyrorna levererar allt av vad dess namn säger om de. 2012’s legendariska Air Jordan 4 ”Thunder” blev till ett av märkets allra hetaste, med dess diskreta Batman-vibb. Nu ser vi hur ”Red Thunder” i stort sätt återtar exakt samma färgblockering, denna gång med röda detaljer istället för gula. Vi får våra lacetabs, underdelarna av det skyddande nätet, samt två delar av mittsulan helt färgade i en mörkt lysande röd färg. Helheten är däröver i kolsvart mocka, med några få detaljer som Jumpman-loggorna på tungar samt hälen i kontrasterande vitt.

Det verkar laddas för ett banger-fyllt halvår från Jordan Brands sida, med ett flertal silhuetter som redan hyllas för dess färgblockeringar och estetik. Hittills har vi inte fått något officiellt datum för kommande Air Jordan 4 ”Red Thunder”, men enligt källor ska de vara lagda på schemat någon gång i tidigt oktober 2021.

Följ Dopest för mer info om kommande släpp och håll utkik på vår releasekalender för mer…