Taylor Swift-stalker arresterad utanför hennes hus

Ännu en man har arresterats efter att ha försökt ta sig in en av sångerskans bostäder

Medans Taylor Swift var bortrest för att se pojkvännen Travis Kelce spela för sitt NFL-lag Kansas City Chiefs rapporterade TMZ att ett inbrottsförsök skett i en av sångerskans lägenheter.

Enligt polisrapporter ska en man i 20-30 årsåldern ha setts försöka ta sig in i trappuppgång kopplad till Swift belägen i Manhattan, New York. Polis ska ha tillkallats då mannen betett sig avvikande och flertalet gånger försökt ta sig in genom porten utan att lyckas.

Han ska sedan ha arresterats, dock av anledningen att han hade arresteringsorder från 2017 för att inte ha svarat på en domstolskallelse i Brooklyn. New Yorks polisdepartement har inte angett om de kommer anmäla den senaste incidenten.

Det här är inte första gången Swift utsatts för stalkers. Så sent som 2022 åtalades en man för olaga intrång och stalkning efter att myndigheterna sagt att han gått in i två bostäder kopplade till Swift. Samma år greps en annan man för att ha kraschat en bil in i samma bostad, han ska ha enligt uppgifter sagt till polisen att han inte skulle gå därifrån förrän han fått träffa Swift.