Bekräftat: Då avslutas succéserien 'The Boys'

En av seriens skapare har talat ut om framtiden för superhjälte-serien: "Ett blodigt, episkt, fuktigt klimax"

Imorgon torsdag den 13:e juni har de första tre avsnitten av The Boys fjärde säsong premiär på Prime Video. I serien får vi följa The Boys, en grupp vanliga medborgare som är fast beslutna att stoppa de korrupta superhjältarna och fortsätter sin strävan att avslöja sanningen om ”The Seven” och ”Vought” – multimiljardärerna som styr superhjältarna och döljer deras smutsiga hemligheter.

Nu har en av seriens skapare, Eric Kripke, avslöjat planerna för seriens framtid. I en tweet berättar han att säsong 5 kommer att bli den allra sista.

”Premiärveckan för säsong 4 är en bra tid att meddela: Säsong 5 blir den sista säsongen! Alltid min plan, jag var bara tvungen att vara hemlighetsfull tills jag fick det slutliga OK från Vought. Jag ser fram emot att föra berättelsen till ett blodigt, episkt, fuktigt klimax. Se säsong 4 på 2 DAGAR, för slutet har börjat!”, skriver Kripke på X.

Missa inte premiären av de första tre avsnitten på Prime Video, du kan även se ett klipp från ett av avsnitten på Youtube ovan!