Foto:

Ariana Grande hoppar på The Weeknd’s remix av ”Die For You”

Efter låtens nyfunna popularitet på TikTok

Oväntat nog har The Weeknd släppt en remix på den snart sju år gamla låten ''Die For You'', från albumet Starboy. Denna gång får han hjälp av ingen mindre än Ariana Grande. Artisterna har tidigare samarbetat på "Love Me Harder" (2014),"Off the Table" (2020) och remixen till "Save Your Tears'', från The Weeknd's album After Hours.

Ironiskt nog har ”Die for You vägrat dö, och har på senaste tiden funnit ny publik på TikTok. Låtens explosionsartade tillväxt i popularitet har lett till att den lyckats klättra ända till plats 6 på Billboard Hot 100. Nu lär remixen med Ariana ge ''Die For You'' nog av en boost för att klättra ytterligare på topplistan.

Remixen, som ger Ariana hitens andra vers, men ser till att hålla det mesta som det var, är en ordentlig ''blast from the past'' och transporterar äldre fans rakt tillbaka till 2016. Släppet är också ett perfekt tillfälle att återbesöka Starboy, som i efterhand låter som något av en prequel till albumen After Hours och Dawn FM.

För ett år sedan släppte artisten även en musikvideo till låten, inspirerad av Stranger Things, för att fira Starboy's femårsjubileum.

Lyssna på ''Die For You (Remix)'' nedan!