• Foto: "Thrife - Kvar on the road" via Youtube /B Skärmavbild

Thrife drar till England på ”Kvar On The Road”

Årets andra släpp efter UK-inspirerade ”Trapstar” fortsätter på internationella nivåer med musikvideo i London

När Thrife började teasea musikvideon till "Kvar On The Road" på sin Instagram för en vecka sedan var det många som reagerade på att Kye Taliana stod som regissör. Den brittiske filmaren har nyligen stått bakom den virala videon till Premier League-spelaren Dides singel "Thrill", men har tidigare även varit inblandad i produktioner från stora namn som Sneakbo och Queen Millz.

Låten är Dalenrapparens andra för året och följer "Trapstar" som släpptes tidigare i våras. Där fick vi höra Thrife över mer afrobeatsdoftande produktion när han refererade till det brittiska klädmärket, på "Kvar On The Road" är det brittiska influenserna mest i videon medans soundet tar rygg på amerikansk trap från Atlanta.

I musikvideon, skapad av Londonbaserade Kye Taliana, ser vi Thrife på olika platser runt om i regissörens hemstad. Han syns bland annat framför London Eye, i en Rolls Royce och ätandes flingor medans han räknar pengar i en lägenhet. En minst sagt flexig video passande till det dyra soundet som Thrife lägger upp på sin andrar singel för året.

Lyssna på "Kvar On The Road" och mer ny musik i DOPEST Playlist!