Foto: Alex Urombi

Thrife tillbaka med singeln ”PACMAN”

Testar något nytt…

Rapparen Thrife är tillbaka med ny spännande musik och idag testar han något nytt med singeln "PACMAN". Inför releasen har en ny look presenterats på sociala medier och det har varit på känn att Thrife är påväg att experimentera med både musik och video till låten. Nya singeln "PACMAN" erbjuder ett hårt drill-beat, och han teamar upp med producenterna Von Haartman, Simon K och YOSHI. Senast vi hörde från Thrife var på debut-EPn NU ELLER ALDRIG i slutet på förra året.

Singeln inleds med raden "This is facts, det här är drill, inte rap" vilket sedan uppackas av en hårt slående basslinga, som lever vidare hela singeln igenom. Thrife's röstläge är laid back och kaxigt, och han leker runt med både engelska fraser och olika flows. På sin Instagram skriver Thrife:

"Vad händer mina lojala fans och hatare! Benim är tilbaka!! Dags o spränga systemet"

Det står även klart att en tillhörande musikvideo kommer att släppas till "PACMAN" - regisserad av Mogz. Exakt när videon släpps är ännu inte bekräftat, men spana in en teaser nedan. Vill du lyssna på "PACMAN" av Thrife hittar du den i Dopest Playlist. Låten släpps via skivbolaget Deeper Than Music.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av StraightOuttaDtown (@thrifeofficial)