Deeper Than Music

Thrife tillbaka med studsiga ”SEVILLA”

Thrife fortsätter leverera i år

Dalens egna Thrife har länge varit aktiv på den svenska scenen. 2022 var inget undantag, där han inledde året med den oförglömliga singeln "THIS IS SWEDEN", som tog en samhällskritisk riktning. Sedan dess har han inte slutat leverera, något han fortsätter med i dag på singeln "SEVILLA".

Produktionen från Oliver Johansson (aka y2g) pyntas med en skön blandning av piano och gitarr. Trummorna tar inspiration från södra Europas dansanta sound, vilket blir den första gången vi för höra den mångsidiga Thrife över dess studsiga kicks. Givetvis skiner Thrife på produktionen med sin igenkännbara röst och intonation. Refrängen håller sig melodisk, medan verserna fylls med charmiga bars, likt det vi fått på bland annat hitlåten "Pineapple Kush".

Under de rappade delarna hör vi hur han ständigt byter flows, vilket håller spåret i dess helhet intressant. Flowen är unika, och får just Thrife's sätt att hantera beats att sticka ut allt mer. Med tanke på hur catchig refrängen är skulle det inte vara förvånande att se låten explodera på TikTok.

Lyssna på "SEVILLA" i DOPEST Playlist nedan!