• Foto: Thule
  • Foto: Thule
  • Foto: Thule

Thule öppnar butik på NK

Svenska livsstilsmärket blir senaste tillskottet i det klassiska varuhuset, blir tredje i Sverige och andra i Stockholm

Sedan 1942 har svenska Thule varit i framkanten på marknaden för outdoor och lifestyle. I över 80 år har de skapat olika produkter och lösningar som underlättar en aktiv livsstil, med specialitet på väskor i olika former.

De har fortfarande ett kontor för produktutveckling i grundarens hemvist Hillerstorp utanför Jönköping i Småland, men huvudkontoret ligger sedan en tid tillbaka i Malmö, där även en av märkets tre Sverigebutiker ligger. Den andra hittas på Kungsgatan i Stockholm och den tredje introducerades så sent som i fredags den 12:e maj, nämligen deras nya butik på Nordiska Kompaniet aka NK:s tredje våningsplan.

”Vi är mycket stolta att nu finnas även på NK, som ju är en ikonisk plats i Sverige. Det är en perfekt plats att visa våra smarta designlösningar för en aktiv livsstil i stan”, säger Johan Lindell, Store Manager på Thule.

Butiken har ett mindre utbud än deras flagship-store på Kungsgatan, men du hittar fortfarande det senaste från märkets alla avdelningar. Resväskor, ryggsäckar och cykeltillbehör är bara några av de prylar som finns på plats, allt inkapslat av en fräsch ny look som du kan spana in i galleriet ovan.