Florence Pugh visar sig som Yelena inför Marvels 'Thunderbolts'

Karaktären återvänder efter 'Black Widow' & 'Hawkeye' i Marvels nya storfilm – de spelar mot Pugh & Harrison Ford i filmen

I Black Widow från 2021 blev Florence Pughs karaktär Yelena Belova (aka Black Widow) en fan-favorit inom Marvels MCU-universum. En medverkan i Hawkeye samma år fortsatte bygga på karaktärens mystik och under 2025 kommer vi få se henne i en stor roll igen då hon kommer att medverka i Thunderbolts.

I en första inblick från inspelningen ser vi Florence Pugh visa upp sig i karaktären som Yelenas kommer att se ut när hon går runt på inspelningsplatsen och träffar på regissören Jake Schreier.

”Jag vet att jag har varit borta ett tag, men det beror delvis på att jag blev ivägskickad till Atlanta för att spela in en film som jag egentligen inte får prata om. Men jag kan visa dig saker, i smyg, så länge du inte berättar för någon … Jag kan visa dig en smygtitt på inspelningsplatsen. De filmar. Jag ska vara tyst nu”, säger Pugh.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Florence Pugh (@florencepugh)

Pugh har nyligen varit med i den Oscarsvinnande filmen Oppenheimer, där hon spelade Jean Tatlock. I Thunderbolts medverkar även Harrison Ford (Indiana Jones), Julia Louis-Dreyfus, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen m.fl. Filmen har ett preliminärt premiärdatum satt på den 2:e maj 2025.