Tommy Hilfiger släpper sin tredje kollektion med Lewis Hamilton

En modern mix av Lewis sportiga look och Hilfigers amerikanska DNA

 

Tommy Hilfiger och Formula-1 världsmästaren Lewis Hamilton är tillbaka under namnet “TommyXLewis”. Den tredje kollektionen tillsammans – med flera nyckelplagg för hösten.

I Dopests tidigare intervju med Tommy Hilfiger pratades det just om Hilfigers samarbete med Hamilton då designern svarade att: ”Lewis är en världsmästare i allt han gör”. Formula-1 föraren presenterades som ny Tommy Hilfiger ambassadör 2018, via den första höstkollektionen som sedan följdes av en vårkollektion 2019. Hamilton är dock inte ensam, han är en av många kända ansikten som skapat kollektioner med det amerikanska märket – även modellen Gigi Hadid och skådespelerskan Zendaya har fått sätta sin prägel då med stora modevisningar i Los Angeles och Paris.

För tredje TommyXLewis blandas det Hamiltons sport-look tillsammans med Tommy Hilfigers amerikanska DNA. Vi ser tracksuits, polotröjor, flertal jackor som en yllekappa, jeansjacka och en parka jacka gjort av Re:Down® och ekologiskt bomull. Även accessoarer, underkläder och terrängskor i två färger – för dig som vill vara varm men stilren. Hela kollektionen är printad med “LH” loggan i den klassiska röd blåa Hilfiger rektangeln.

För fans som inte vill vänta till september, släpps möjligheten att mellan 20 och 27 augusti köpa en limiterad utgåva av den klassiska TommyXLewis t-shirten i vitt och även multifärgade trail boots. T-shirten är broderad med den klassiska Tommy Hilfiger loggan brevid namnen ”Lewis” och ”Tommy’.

Ta en första titt på kollektionen, i bildspelet ovan. Kollektionen kommer finnas på utvalda Tommy Hilfiger butiker, återförsäljare och online på tommy.com från och med 2 september.

Läs mer om hur Tommy Hilfiger växte till ett USAs största märken och vad mer han personligen tycker om Lewis Hamilton här.

https://www.instagram.com/p/B1ZPIVBobvJ/