Travis Scott designar klocka åt Audemars Piguet

Hans egna märke Cactus Jack gör en unik collab med den schweiziska urmakaren

Idag inleds ett nytt kapitel för den schweiziska klocktillverkaren Audemars Piguet, som lanserar ett unikt samarbete med ingen mindre änTravis Scott, genom hans skivbolag och märke Cactus Jack. Travis långa lista av samarbeten inkluderar McDonaldsNike, men denna collab är något utöver det vanliga.

Den nya chokladbruna Royal Oak Perpetual Calendar ”Cactus Jack” LE är begränsad till 200 exemplar och kosta strax över två miljoner kronor (201 000$).

La Flame har själv varit med i designprocessen och bland annat handritat illustrationerna på urtavlan. Cactus Jacks smiley-logga med stängd mun, syns också i tavlan, vars detaljer har en självlysande beläggning som lyser blått i mörkret. Kalenderindikationerna, med undantag för veckoindikationen, har dock ett självlysande material som blir grönt på natten istället för blått.

På sin Instagram har Travis sagt att samarbetet är ”en dröm som går i uppfyllelse” och även lagt ut en bild på sig själv med AP:s VD François-Henry Bennahmias. Klockan, som bara görs i 200 exemplar, går endast att köpa genom specialbeställningar så förvänta dig att inte se den i butik.

Även om inga produktbilder finns ännu ska de även ha tagit fram en kapselkollektion av kläder och accessoarer, bland annat hoodies, T-shirts, jackor, pyjamasar, shorts och kepsar, som snart kommer att börja säljas exklusivt online via shop.travisscott.com. Mer information om klockan finns också på Audemars Piguets hemsida.