Foto: Travis Scott via Instagram

Travis Scott teasar nästa Cactus Jack x Nike

Rapparen förbereder sig för en höst av turnerande till ’UTOPIA’, nu avslöjar han även sin nästa sko med Nike

Mellan oktober och slutet av december åker Travis Scott ut på en enorm Nordamerika-turné i support av ett av årets största album: UTOPIA. Turnén kallas "Circus Maximus Tour" och är döpt efter den film han hade premiär för samtidigt som albumet tidigare i somaras.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av flame (@travisscott)

Mitt under förberedelserna har dock haft tid för festivalspelningar (bland annat på Lollapalooza i Stockholm), men även en hel del fit-pics på Instagram. Den allra senaste har fångat extra många blickar, inte bara för att den innehåller den bruna Lamborghini han poserade framför i sin ökända Batman-bild, utan för skorna han har på sina fötter.

Det är nämligen Travis kommande Cactus Jack x Nike Sharkidon i färgen "Mocha" som visas upp, såväl på La Flames fötter som för sig själva. Sneakern är en kombination av många olika Nike/Jordan modeller. Kragen är gjord av skrynkligt läder och på ett liknande sätt som Jordan Cut the Check-modellen har en rem lagts till på framfoten. Andra slående element är Cactus Jack-loggan som är snett placerat på sidan av tungan samt mellansulorna som verkar vara inspirerade av Nike Zoom Spiridon.

Det finns ingen officiel information om ihopplocket ännu, men med tanke på att Travis tydligt visar upp dem är det nog inte långt borta, så håll utkik på dopest.se framöver!