• Foto: Sneaker Files

Då släpps Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ”Black Olive”

Flera pålitliga källor hävdar att en ny version är på väg, trots att La Flame fokuserat på att designa en helt egen modell

Få sneakers har fått så mycket hype under 20-talet som Nike Air Jordans samarbeten med rapparen Travis Scott & hans Cactus Jack. Under den senaste tiden har dock fokuset legat på annat än klassiska modeller, med lanseringar av en golfsko, kläder och utvecklandet av Travis alldeles egna modell som kallats "Cut The Check".

Enligt de pålitliga källorna för läckor, zSneakerHeadzSneaker Files, kommer det dock bli en återkomst till den populära Air Jordan 1 Low OG under 2024. Modellen, som tidigare tolkats av Scott i färger som "Black/Phantom", ryktas få en uppdaterad version i "Black Olive", med preliminärt lanseringsfönster satt som hösten 2024.

Modellen förväntas ha Cactus Jack-loggor på tungan, socklinersen och hälen, samt "åldrade" mellansulor vilket innebär en lite mer sliten look. Informationen är inte officiell, så den får såklart tas med en nypa salt, men framför allt Sneaker Files har ett gediget rykte för sin tidigare korrekta läckor.

Medans vi väntar på mer info om skon, kika in Travis Scotts senaste kreativa äventyr när han testade afrobeat på remixen till Tylas hit "Water" HÄR.