Då släpps Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

Rapparens första collab med Jumpmans golfkollektion har nu fått officiellt pris & releasedatum

Några av de mest hypade sneakersläppen under de senare åren är de många samarbetena mellan UTOPIA-aktuella Travis Scott, Nike & Jordan. Allt från samarbeten sinsemellan som Cactus Jack x Nike till klädkollektioner har dykt upp från den kreativa smältpunkten, men i stort sett alla par av Air Jordan 1 Low har flugit av hyllorna snabbast.

Därför är den senaste collaben med Jordans Golf-kollektion en av de mer efterlängtade på länge, då det markerar starten för ett deras samarbete med Scott. Bilder på skon läckte redan i juni, men nu har vi officiella bilder och detaljer direkt från Nike. Sneakerns färg beskrivs som "Neutral Olive/Black/Sail/Light Lemon Twist" och har ovandelar tillverkade av nubuck, läder och mesh. Reversed Nike-Swooshes syns som vanligt på sidorna och vi ser även Jumpman Golf-märken på tungan, Cactus Jack-loggor och specialtryckta innersulor.

Travis Scott x Air Jordan Golf är planerade att släpps globalt den 13:e oktober för 170$ (cirka 1 879kr). Varken Travis eller Jordan har dock inte meddelat några närmare detaljer om lanseringen, men Nike har gått ut med att den sker den via SNKRS och hos utvalda återförsäljare (där de ofta lottas ut, håll utkik på Trés Bien & Sneakersnstuff då de brukar hålla liknande raffles).