• Foto: Zsneakerheadz
  • Foto: Yankeekicks
  • Foto: Yankeekicks
  • Foto: Repgod888
  • Foto: Repgod888

Travis Scotts Nike Air Max 1-kollektion har fått ett releasedatum

Då släpps de fem olika versionerna

Ända sedan 1987 har Air Max varit den absolut viktigaste stöttepelaren i Nikes starka sneakers-lineup. Framförallt siluetten Air Max 1 har det senaste året fått sig en rejäl push i både popularitet och hype. Mycket tack vare intressanta samarbeten med namn som CLOT och Patta, samt en hyllad tredelad release i samband med årets Air Max Day. När silhuetten under 2022 firar sitt 35 årsjubileum gör sig Nike att en gång för alla lansera det hypade samarbetet mellan Travis Scott och Air Max 1.

Travis efterlängtade serie Air Max 1-sneakers var egentligen tänkt att släppas i december förra året. Efter tragedin på AstroWorld-festivalen beslöt sig Nike för att skjuta upp släppet framåt i tiden. Nu offentliggör Nike att de fem iterationerna av modellen kommer att lanseras nu i maj månad. Och precis som vi vetat om länge kommer skorna att släppas i både en lägre och en mid-version i färgerna “Baroque Brown,” Saturn Gold”, “Wheat”, “Cave Stone”, och “Grey Haze”. 

Det senaste är alltså att Travis Scott och hans Air Max 1-serie kommer att släppas den 27 maj till priset av $160 USD. Håll utkik på Dopest.se för mer information om var du köper skorna!