Foto: Pressbild

Trion Mack Beats x STOR x Immanuel släpper ”La Bamba”

Immanuel (tidigare Lucaz) slår för första gången ihop sig med sin morbor STOR, som tagit med barndomsvännen Mack i mixen

Artisterna STOR och Immanuel (tidigare känd som Lucaz) är två vilt skilda stadier av sina karriärer. Den ena är en certifierad ikon med 10+ år i branschen, medans den andre är en up-and-comer snabbt på väg uppåt. De knyts dock samman av blodsband, då STOR är Immanuels morbror, men trots det har det fram tills idag aldrig släppt en låt tillsammans. Nu slår de ihop sig för första gången tillsammans med legendariska producenten Mack Beats"La Bamba", den första låten från Macks kommande EP.

”Det är en stark brygga mellan oss. STOR’s senaste album avslutas med låten 'För alltid', en hyllning till Immanuel eftersom de är familj och har ett nära band, men dom har aldrig släppt en låt ihop. Så jag fick äran att introducera dom för världen och tillsammans knyter vi ihop säcken helt enkelt", säger Mack.

Låttiteln kommer från Ricky Valens klassiska 60-talshit "La Bamba", vars refräng STOR inkorporerar med förvrängd röst i låtens hook. I övrigt har inte låten mycket gemensamt med Valens dansanta klassiker, då den dyker in i såväl mörkare texter som ljudlandskap präglade av inslag från iskall New York-drill blandat med Atlanta-trap.

I både Immanuel och STORs verser målas Stockholms baksidor upp, med en desperation i den första versen innan STOR ger ett mer erfaret perspektiv i den andra. När de båda möts i refrängerna är det dock i en mer positiv ton, vilket lämnar lyssnaren med en hoppfull känsla som skapar en intressant kontrast inom låten.

”Folk e fast i kalla vindar får den vända, dansa dansen e för fast här för att lämna”

Lyssna på "La Bamba" och mer ny musik i DOPEST Playlist!