Union x Jordan Brand visar upp sin kollektion

Se lookbooken & kollektionen här

Förra månaden teasade man samarbetet genom att sätta upp skorna i ett tält utanför Rose Bowl vintage marknad. De osläppta skorna frontades ihop med en klädkollektion vilket ledde till att många sneakerheads inklusive Sean Wotherspoon trodde att skorna var fake.

Nu har Union och Jordan Brand visat upp hela kollektionen som består av två olika färgställningar av Air Jordan 1 silhuetten. Förutom skorna består kollektionen av track pants, hoodies, tröjor, t-shirts och shorts som kommer i svart, röd och blå färgställning. De blå plaggen är exklusiva och säljs enbart i Union LA.

Hela kollektionen är vintage-inspirerad och Union grundaren Chris Gibbs förklarar att det är oftast de plaggen han själv vill ha på sig. Kollektionen är designad för att se använda ut, likt riktiga vintage plagg. Även skorna har gjorts gula på sulan och lädret för att ge de en vintagekänsla. Överdelen och sulan kommer från olika Jordan 1 silhuetter som man sytt ihop. Detta för att få det att se ut som att någon har sytt ihop skorna genom åren.

Kollektionen kommer att släppas via unionjordan.com den 17 november i en limiterad upplaga. Man kommer även ha raffles den 10 och 11 november på obestämd plats. Spana in lookbooken ovan och håll utkik efter sensate nytt på Dopest och på vår Instagram.