UNIQLO annonserar den 1 november att utvalda plagg ur Olympic Camp-kollektionen för Sveriges olympiska och paralympiska trupper kommer finnas till försäljning. Plaggen finns då tillgängliga online och i UNIQLO-butiken vid Kungsträdgården. UNIQLO delar ut kläderna till trupperna vid ett träningsläger i Stockholm 18:e november.

I kollektionen ingår LifeWear-jackor, ytterkläder, byxor, tröjor, stickat och de cut and sew- plagg som UNIQLO blivit världskända för. Nyckelplaggen är Hybrid Down och Ultra Light Downjackor, BLOCKTECH-parkas och HEATTECH-underställ. I LifeWear manifesteras UNIQLO:s engagemang för att skapa perfekta vardagskläder. Prisvärda plagg med hög kvalitet, funktion och en strävan att alltid förbättras.

De fyra idrottarna ovan förväntas representera Sverige i OS eller Paralympics. De kommer medverka i skyltfönster, online och i en lookbook som delas ut till andra idrottare och tränare. De kommer också synas i reklamsammanhang.

I januari 2019 blev UNIQLO officiell huvudpartner och klädpartner till de svenska olympiska och paralympiska trupperna. UNIQLO kommer förse idrottare, team och funktionärer med LifeWear-kläder. Partnerskapet sträcker sig fyra år framåt och inkluderar OS och Paralympics i Tokyo 2020, samt Vinter-OS och Paralympics i Beijing 2022.

Plaggen kommer att finnas online på uniqlo.se och i UNIQLO-butiken vid Kungsträdgården den 11 november.