Imorgon öppnar UNIQLO i Göteborg

UNIQLO presentera exklusiva erbjudanden på sina mest populära produkter

Nu fortsätter japanska klädmärket UNIQLO expandera i Skandinavien när de slår upp dörrarna för sin första butik i Göteborg. Det utgör deras tredje Sverigebutiken, då de tidigare öppnat i Stockholm Kungsträdgården samt West Field Mall of Scandinavia. Imorgon öppnar de äntligen i centrala Göteborg inuti Kompassen på Fredsgatan 12-14.

Den nya butiken består av hela 1080 kvadratmeter. Där erbjuds ett brett utbud av LifeWear-produkter för män, kvinnor och barn. I samband med öppningen har UNIQLO gått ihop med lokala ambassadörer och organisationer. Bland dessa ser vi illustratören Mikael Selin och fyra lokala varumärkesambassadörer, Textilhögskolan i Borås och Modly Studios.

Mikael Selins illustrationer kommer pryda Göteborgsbutiken i form av väggmålningar - men även finnas på gåvor under öppningsveckan och framåt.

Du som handlar under öppningsveckan kommer självklart kunna ta del av UNIQLO's exklusiva erbjudanden på flera populära produkter. På grund av den rådande pandemin uppmanas du som besökare dock att handla ensamma - och planera dina besök för att undvika kö. I butiken råder ett max antal på 85 kunder.

Passa på att svänga förbi UNIQLO's första Göteborgsbutik vid öppningen imorgon den 23 april, på Fredsgatan 12-14.

Missa inte heller vår kampanj med UNIQLO inför OS - som frontas av Jireel, Jelassi och Leslie Tay.