Se hela kollektionen från UNIQLO inspirerad av OS i Paris

Efter att ha avslöjat de officiella kläderna för de svenska atleterna till OS i Paris kan du nu själv köpa en specialframtagen kollektion

Hos UNIQLO vet man att träningskläder inte enbart är till för att träna i – de är en del av din personliga stil och uttryck. Oavsett om du föredrar löpning, yoga, styrketräning eller bara vill se snygg ut på gymmet, är det lika viktigt med passande träningskläder för just dig. I juni lanseras UNIQLOs senaste sportkollektion som är inspirerad av de officiella uniformerna som bärs av de svenska olympiska och paralympiska trupperna.

Tidigare i maj presenterades kollektionen tillsammans med de officiella tävlingskläderna inför OS i Paris och nu får vi en fullständig titt på allmäna kollektionen. Det är en högpresterande kollektion som innehåller material som bland annat leder bort fukt och innehåller UV-skydd. Kollektionen är framtagen för att vara både bekväm och stilren oavsett träningsaktivitet, dessutom är den elegant och sofistikerad i både färgval och design, något som passar perfekt även för en avslappnad look i stan och inte bara som träningskläder.

Kollektionen släpps idag, måndagen den 3:e juni i samtliga UNIQLO-butiker i Sverige samt online.