UNIQLO tillbaka med nytt samarbete med JW Anderson

Varumärkets senaste LifeWear-erbjudande

Hösten är officiellt här och den japanska klädkedjan UNIQLO presenterar en FW20-kollektion i samarbete med JW Anderson – som släpps i oktober. Linjen består av värmande plagg och accessoarer som är perfekta för de svalare årstiderna.

UNIQLO x JW Anderson är varumärkets senaste LifeWear-erbjudande. LifeWear bygger på en filosofi som kombinerar enkelhet och kvalitet med hållbarhet. Nu kan du uppgradera din höstgarderob med ett brett utbud av premium-plagg. Kollektionen hämtar inspiration från traditionell brittisk stil vilket inte känns helt oväntat då JWA grundades i just London. Vi ser plagg med en genomtänkt passform, i praktiska material och funktionell utformning. Linjen innefattar omtolkningar av brittiska klassiker som ikoniska rutmönster samt duffelrockar – och signaturteman från JWA. Genomgående nyanser är oliv, marin, kolgrå och bärnsten. Dessutom finns plagg för alla åldrar.

”Temat för den nya kollektionen är A Day in London. Det bygger vidare på temat från FW19-kollektionen genom LifeWear och omtolkar brittiska klassiker, särskilt i form av ikoniska rutiga mönster och duffelrockar. Min designprocess handlar om att gå ner på kärnnivå, och det slutgiltiga resultatet av den här kollektionen förkroppsligar både min och UNIQLOs personlighet” säger Anderson om samarbetet.


UNIQLO x JWA släpps via UNIQLO’s webbutik den 16 oktober. Du kommer även kunna hitta kollektionen i UNIQLO’s två Sverigebutiker i Kungsträdgården samt Westfield Mall of Scandinavia.

Missa inte heller vår senaste kampanj med UNIQLO inför OS 2020 som frontas av Jireel, Jelassi och Leslie Tay.