Foto: CluthPoints

Uppgifter: Neymar är klar för Al-Hilal

Enligt pålitliga sportjournalisten Fabrizio Romano är en flytt från PSG till Saudi så gott som klar, så mycket kostar han

Brasilianske superstjärnan Neymar Jr. ser ut lämna franska PSG. Enligt italienska sportjournalisten Fabrizio Romano, som har ett rykte om sig att nästan alltid vara korrekt, har saudiarabiska Al-Hilal skrivit på med brassen till ett pris på strax under 100 miljoner euro.

Om övergången går igenom blir han en i raden av superstjärnor som gått till den storsatsande Saudi Pro League under det senaste året. Han blir bland annat lagkamrat med Ruben Neves och brasilianske landslagskollegan Malcolm. Enligt uppgifter kommer han att bära nummer 10, precis som han gjort i PSG & i landslaget.

Neymar kom till PSG från Barcelona sommaren 2017 för en rekordsumma (som fortfarande står sig) på 220 miljoner euro. Sedan dess har han stått för 118 mål och 77 assist på 173 matcher, samt burit kaptensbindeln. Nu gör han stortstjärnor som Cristiano Ronaldo & Karim Benzema sällskap i en liga som spenderat miljarder denna sommar, spana in DOPEST lista på några av de största övergångarna till SPL HÄR.