Urbanears släpper limiterad hörlurar – designade av Tove Lo

Plattan 2 Bluetooth i ett glittrigt huvudband & regnbågsskimrande öronkåpor

Idag, den 21 februari lanserar Urbanears och Tove Lo sina limiterade hörlurar, designade tillsammans med artisten själv.

Urbanears lanserade sin kampanj Listen to Yourself i september 2018, med den internationellt hyllade artisten Tove Lo som sin första samarbetspartner. Lanseringen gick av stapeln i London och som en del av kampanjen fick Tove Lo sätta sin kreativa prägel på ett par hörlurar, Urbanears populäraste produkt, Plattan 2 Bluetooth.

Stor efterfrågan resulterade i att Tove Lo nu har fått designa ett par egna hörlurar av samma modell. De är discoinspirerade och kommer i en limiterad upplaga.

Den specialdesignade version av den ikoniska Plattan 2 Bluetooth har ett huvudband i glittrig ombre och regnbågsskimrande öronkåpor. Varje hörlur är unik med sitt individuella skimrande mönster på kåporna, så att varje användare kan sticka ut från mängden. Med varje produkt medföljer en personlig hälsning från Tove Lo.

Plattan 2 Bluetooth i Tove Lo Edition finns tillgänglig i begränsad upplaga för 999 SEK. De säljs på urbanears.com, tove-lo.com och hos utvalda återförsäljare.