Urbanears teamar upp med Joy i senaste kampanjen

Senaste äListen to yourself’-kampanjen resulterade i Joys första konstutställning i Stockholm.

Urbanears är tillbaka med ett nytt "Listen to yourself"-samarbete, där man lyfter upp kreativa själar som skapat sig en unik karriär genom att lyssna på sin inre röst. Första samarbetet gjordes ihop med Tove Lo och följdes upp med Arvida Byström nu teamar man upp med artisten och multi-konstnären Joy M'Batha.

Det första samarbetet ihop med Joy M'batha gjordes under våren 2018 när man lanserade sin högtalare Lotsen. Nu fortsätter man under initiativet ”Listen to yourself” som går hand i hand med Joys historia och personlighet. Joy slog igenom år 2014 som en rappare och skapade stor uppmärksamhet för sin unika framtoning, sin kaxiga attityd och sina explosiva scenshower. Efter intensiva år i Stockholm flyttade Joy tillbaka till hemstaden Malmö för att hämta andan. Konst och måleri som varit en stor del av hennes barndom, blev hennes nya sätt att fortsätta uttrycka sig själv och sin kreativitet.

”Skapande har alltid varit mitt sätt att hantera vad jag gått igenom. Ibland är det musik, ibland är det konst. Jag gör det inte för någon annan. Jag är bara mig själv, och det har jag alltid varit. För mig är det precis vad Listen to yourself handlar om.”,

Konsten är idag en lika självklar del av hennes karriär som musiken. Joy beskriver sin konst som självporträtt av hennes psyke, där hon målar precis det hon känner och vill. Som en del av Listen to yourself har Joy uttryckt sin unika konstnärlighet och kreativitet genom att måla på Urbanears högtalare och hörlurar, bland annat Plattan 2 Bluetooth samt Stammen och Baggen.

Genom samarbetet har Urbanears tillsammans med Grammis-nominerade regissören Nicolina Knapp producerat en film som tar dig med in i Joys kreativa universum präglad av ett starkt självförtroende och en komplex gränslöshet. Det har också resulterat i Joys första konstutställning i Stockholm.

Utställningen på Snickarbacken 7 kommer visa upp blandade verk. Konstutställningen ”Listen to yourself by Joy” visas mellan 23—29 november på Snickarbacken 7 i Stockholm. Den 30 november släpper Joy sin EP THIRSTY med fyra nya låtar på engelska. I januari 2019 intar Joy även scenen och gör en exklusiv Sverigeturné.