• Foto: Urbanista
  • Foto: Urbanista
  • Foto: Urbanista
  • Foto: Urbanista

I dag lanseras Urbanista Phoenix

Laddas med hjälp av ljus

I dag lanserar Urbanista en spännande nyhet i samarbete med Exeger. De släpper nämligen de helt nya trådlösa hörlurarna “Phoenix”. De är faktiskt världens första helt trådlösa in-ear hörlurar som laddas upp med hjälp av ljus. Phoenix använder sig av deras banbrytande Powerfoyle-teknologi. De är dessutom kompatibla med både iOS- och Android. 

Urbanista Phoenix är perfekta för dig som ofta är på språnget. Du behöver nämligen inga sladdar elle laddningskablar. Det medföljande laddningsfodralet använder Powerfoyle, ett solcellsmaterial som kontinuerligt laddas upp med alla former av ljus - både inne och ute. Phoenix har en speltid på 8 timmar, samt 32 timmars batterireserv. De är även enkla att bära med sig tack vare sin lätthet och du styr de enkelt genom Urbanista-appen, touchkontroll eller intelligenta röstassistenten. 

Hörlurarna kommer dessutom med en avancerad hybrid aktiv brusreducerande teknologi, samt brusreducerande mikrofoner som kan filtrera bort omgivande ljud. Perfekt när du vill njuta av musik - eller medverka i ett möte utan att störas av omgivningen. Du ansluter enkelt din enhet till hörlurarna genom Bluetooth. Med hjälp av deras multipoint-anslutningsfunktion kan du connecta till hela två enheter samtidigt. Lyssna på dina favoritlåtar med en vän! 

När de kommer till design är Urbanista Phoenix inspirerade av det sceniska ökenlandskapet på jordens soligaste platser. De kommer i två färger: “Midnight Black” och “Desert Rose”. Tack vare deras IPX4-klassificering är de vattentäta och kan användas i såväl regn som solsken. 

Du hittar Urbanista Phoenix här för 1499 SEK, samt hos utvalda återförsäljare.